Asalam ibu2,saya bersalin jun2023

First period saya 29ogos then skrg xperiod lg,kenapa ye sis,cek upt-ve..bila bersama suami kan keluar lendir coklat tekstur berair,haritu ..baru2 nie pulak Keluar darah..risau

2 Balas

Ada ambil perancang hormon tak mcm cucuk depo tu? Usually brown discharge ni tanda nak mai period. darah tu period agaknya. Nak confirm jumpa doc

6mo ago

xamik ape2 perancang,buang luar je,nak kira period pun ,kalo bersama je keluar lendir coklat atau darah sikiT.munkin period sumbat ke sis

period?

7mo ago

tak period lg