Sakit Contraction Macam Mana ?

First mom so confuse sakit contraction ni sebenarnya macam mana ? Sakit mcm sengugut tapi lebih teruk atau sakit perut mengeras ? Risau diri tak perasan tgh contraction yg kerap #36week2day

6 Balas

nnti bila btol2 dh contraction, baru tahu mcm mana. Xdenya tak perasan contraction kerap. Sebab mmg akn sakit sgt2.. tahap kesakitan 10/10. Kalau sy, dia rasa mcm senggugut tp lg sakit dr senggugut, rasa lebih di bahagian pinggang & belakang.