Period selepas 3 bulan

Finally, saya period after 3 months. Last period saya adalah pada 23/8/20. Lepas 3 bulan tak period saya ambil kputusan untuk berjumpa dgn doktor. As usual, doktor hanya bagi pil perancang (saya makan yang regulon tu) untuk turunkan darah. Korang boleh lihat kat gambar di bawah, saya makan pil tu hanya dalam masa 6 hari je lepas tu berhenti atas nasihat doktor juga disebabkan pil tersebut tidak sesuai dgn saya. Then after 1 week mcm tu, saya period. Walaupun tak dapat nak concieve baby for this month, its okay. I can try again for the next month. Harap² next month period saya regular lagi. Doakan saya ❤️ #ttc #marriedfor1year5months

Period selepas 3 bulan
1 Balas

Moga ada rezeki puan tidak lama lagi. #TAPactiveusers #TAPsupermoms