Maternity pad

Extra maternity pad for letgo.. Hi mom to be, Saya ada extra maternity pad.. ada yang nak tak? Saya dah habis pantang.. yang jenis pant pun ada, plan nak pakai masa lepas bersalin kat hospital tapi kekalutan 1st time mom semua brg tak jumpa masa tu 🤣🤣😁 #firstbaby #shahalam #maternity

Maternity pad
2 Balas

rm brp?

2y ago

Semua tak buka lagi.. maternity pad 20pcs, panties ada 4. Dalam 1 pack tu ada 2 pcs. Awak nak semua ke? Kalau nak ws saya ya 0123908014