Expo baby mid valley

Expo baby lagi murah atau kedai biasa atau shoppee?

3 Balas

kalau sy suka beli sopi/lazda je..blh pilih btul keperluan yg nk..tmbh2 live dpt vc lbh murah dr kedai..huhu..yg bsr2 expo jga..last2 bru g kdai jln2 kedai/expo tuk tmbh last2..stkat bedung/brg pntg/pkaian/toiletries/ubt2/towel/tilam/btol susu/breastpump/manternity pad online hehe..sy bli skit2.. smua blh vc jimat..hrga mmg sma kt kedai biasanya..tpi sopi live jmat lg la bg sy guna vc 😂

Saya tak pernah beli shopee atau online sebab saya suka experience touch the products. Memang beli walk in store. Antara kedai dengan baby expo, bagi saya sama je. Takde beza hehe. But if this is your first experience going to baby expo, go ahead 😊 Enjoy your pregnancy journey

kalau nak beli barang besar; stroller carseat babycot, boleh la cari kat expo sebab mostly item macam tu ada discount. barang2 lain tu better beli online je. kalau macam sy suka pergi expo sebab nak survey barang je, macam pampers breastpump botol susu, pastu beli online.