Clearblue pregnancy test

Hi everyone. Nk tanya. Kalau cb tulis mcm ni, 2-3 tu maksudnya baby berumur 2-3 weeks ke? Sebab saya lewat sebulan lebih period, sebelum ni test -ve, ni baru test +ve tp tak sure kandungan umur brp. Ada siapa tau?

Clearblue pregnancy test
6 Balas

saya cek haritu pun dia tulis mcmni juga. means dah sebulan. saya cek sbb sepatutnya hari tersebut dtg period tp lewat sehari suami suruh cek guna clear blue tu jgk tengok dia tulis 2-3 jgk sama mcm sis. lepas tu saya pergi klinik swasta scan utk pengesahan tp belum nampk apa2 lg doc suruh dtg lg 2 minggu sbb time tu 4 weeks. bila dah 6 weeks pergi scan baru nampak kantung dan heartbeat. Alhamdulillah skrg dah 8weeks tak sabar rasanya nak pergi buka buku dan scan lg. appointment saya next adalah 11weeks baru boleh ke KKIA 🤗 saya doakan semoga urusan sis dipermudahkan. jgn buat kerja2 berat ye.

dalam kotak clear blue ni ada kertas bole baca.. ada panduan berapa week

2-3 minggu. Boleh baca di kotak clear blue tu ada instruction dia

confirm ni sis... saya cek 2 hari sblm due pregnant. tahniah ye

1-2 = 3-4 week 2-3 = 4-5 week 3+ = 5-6+ week

Lebih kurang sebulan kalau tak silap