NORMAL KE ?

Hi everyone in this club. Is considered normal untuk mom yg sakit pinggang wktu usia kandungan 10minggu? Tak terlalu awal ke?

2 Balas

For me yes. It depends on individual actually. I sakit pinggang during 1st trim and 3rd trim. 2nd trim okay. Should you have any concerns or worries, do not hesitate to consult with doctor/nurse okay 🌹

Saya sakit pinggang time 6-8mggu. Skrg dah okay sikit. Dah kurang sakit pinggang. Kene bykkan rehat. Jangan berdiri/duduk terlalu lama.