ANY RECOMMENDATION

Hi everyone! First time mom po ako, any recommendation po ng the best na shampoo, lotion, body wash, diaper, wipes for baby po. Thank youuuuuu so much?

2 Replies

For shampoo and body wash - cetaphil baby, dove baby, pigeon, lactacyd (newborn) Lotion - aveeno baby Wipes - organic, sanicare Diaper - Eq dry (newborn), pampers baby dry pants 2-3 months and up

4y ago

A big help po. Thanks🥰

For shampoo and lotion and body wash po i recommend chicco brand para naman po sa wipes enfant brand then huggies po sa diaper