Pregnant kerr?? Upt +ve sebelum tarikh period😳

Esok sepatut tarikh period (24.2.22). 20hb saya buat test cuma samar² je.. Sbb rasa tak sdp badan. Pagi tadi 23hb saya buat skali lagi test, result nya makin terang. Ada sesiapa blh share pengalaman tak?? #ingintahu

Pregnant kerr?? Upt +ve sebelum tarikh period😳
1 Balas

alhamdullilah positif sis..sya masa 6 week try juga buat scan.. tpi x nampak.. so after 10week sya buat buku kat kk n after scan doc kata baby i kecil dlam 8 week... skarang dah msuk 17week🥰🥰