34 Weekssssss

Esok genap 34 minggu and berat baby dah 2.4kg. Rasa macam masa berjalan cepat sangat. Tak tahu nak rasa apaaa 🥴 I doakan urusan semua mommies dipermudahkan and diberikan kekuatan. Aamin ya Rabb#firstmom

2 Balas

aaminn semoga dipermudahkan juga urusan sis😊😊 jangan lupa dptkan sample ibu2 yang ada anak newborn dan bakal melahirkan boleh request sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

semoga proses kelahiran baby awak dipermudahkan❤️💪. sy scan masa 37w5d berat baby 3.3kg. doctor dah bising. adudu🤣. soh sy diet. adehhh