Tambah Susu Badan

Ermm Normal Ker Saya Pregnant 35weeks Dahh Tapi Susu Tak Keluar Pown Lagi .. Sbb Kawan Saya Pregnant 17weeks , Susu Dah Mula Keluar .. Saya Risau Kalau Saya Takder Susu Atau Kurang Susu .. Ada Cara Tak Untuk Adakan Susu Atau Perbanyakkan Susu Badan ?? #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #1stimemom #advicepls

18 Balas

Saya lepas bersalin baru ada sis. Masa pregnant ni bykkan membaca info breastfeeding je.

lepas bb lahir baru sy Ada susu sis..jgn fikir negative ya .sume org x sama badan 😄

sy da 28w susu bdn xkluar lg .. mmg lps brsalin susu bdn akn kluar ke .. rsau plk ..

Saya dah pregnant 10x tapi tak pernah pun keluar susu semasa hamil

sy dh 39 mggu xkeluar lg sis.. its normal..

biasa lps bersalin br susu keluar...

Sy pun Sama tak kuat lagi

normal