sakit gigi

Emm.. Sy pregnant 12 minggu.. Sekarang start sakit gigi.. Sakit sangat2. Gigi garham berlubang dah.. Boleh ke tampal / cabut?.. Dah tak boleh tahan lg dahh ???

2 Balas

Dah rasa haritu 😭. Memang tak boleh buat apa. Pergi klinik gigi pon kena marah. Dia cakap benda first nak kena check sebekum pregnancy adalah gigi.

5y ago

Tp kita mana tau benda ni nak jd.. Kenapa nk marah2.. N kita pun tatau bila kita preg.. Masa memula preg helok jee.. Ni mggu ke 12 bru sakit.. Doc punnnn... Emm