Bleeding/Spotting on off

✅ Emergency 3 kali Doc check twins ok aktif. Pintu rahim tutup (doc masukkan alat dari bawah). On Dusphaton 2 biji sehari sehingga 20w. Orang tua cakap bunting harimau @ bunting pelanduk. Nurse ckp ada org yang hadapi benda sama. Kdg2 sbb hormone. 😅 Di hari jumaat yang mulia ni. Semoga twins membesar dengan sihat, normal dan dilahirkan dengan mudah. Amin. ✅ Anak sulung ✅ Kembar tak seiras Jumaat 2 September 2022

1 Balas

Semoga twinny mommy sihat2 selalu.. Amin amin ya Allah... Xramai mommy2 direzeki kan dgn kembar.. Mommy kuat tau.. Lagi2 anak sulung.. Mental dan emosi kena kuat. Sy pn anak 1 dh mental xkuat time pantang.. Apa lagi twin.. Mmg rezeki mommy Allah bagi.. Sbb Allah tau mommy mampu kuat dari segi fizikal dan mental... Jaga diri ya mommy... Semoga dipermudahkan urusan bersalin dan pantang nnti

2y ago

amin amin ya rabball alamin.. 🥰