Air zam-zam pada bayi 6bln kebawah

Elok ke kita bg air zam-zam dkt baby 6bln kebawah? Was-was, ada yg kata boleh.. tapi dlm kuantiti sikit..tapi bkn ke air xsesuai untuk bayi bawah 6bln #ingintahu #pleasehelp #firstmom #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

ikut kesihatan ibu anak memang tak boleh, pstt (bisik); nak bagi sikit secelup je untuk suatu urusan sekali je, senyap-senyaplah. Jangan update sini. Haha. nak tanya soalan : mana dapat air zam2? bukan ke tak leh bawa balik? (mesti jawapan senyap-senyaplah jgk) 😅 Jangan ambil hati ye.

2y ago

aha! betul tu mak minum air zam2 kan