air humidifier

elok ke kalau saya nak guna air humidifier . takda apa apa efect dekat bby ke kalau saya guna air humidifier ? #seriusnanya #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

better guna air filter. humidifier xde filter. n die kekal kan kelembapan je. yg bahaya tu debu halus dlm rumah. boleh buat eczema, sinus, allergic, resdung. bukan dkt budak2 je. dkt org tua sekali. lagi satu air filter boleh bunuh kuman bakteria. and krg kn jangkitan penyakit dlm rumah. so air filter much better dri humidifier.

2y ago

ada gambar nya tak ?