Puting/pacifier sesuai untuk baby

Elok ke bagi baby 2 bulan pacifier? Kalau ya brand & jenis mcm mana ya yg sesuai? Baby dah masuk 2 bulan, minum fm & bf (but more to fm sbb susu kurang)

2 Balas

ikutkan mmg tkelok , tpi sy pun lepas pantang ajar puting ,sy kna msuk kerja ,dan ank menangis jenis menangis kuat , bby pulak minum susu botol , kalau susu bdn , puting ibu tu lah sbgai agen penenang dia , sy bg avent ,mula bg yg avent basic tu ja dlu ,

8mo ago

kmudian mcm skrg , waktu tidur ank nk berputing ,waktu lain mmg bby sendiri tknak

bg sy ok je utk tenangkn dia.. mule2 husb n mil sy xkasi jgk.. mak sy yg suh. pastu bile da xtau nk buatpe kalo nanges2 tu sumbat jgk puting 😂 sy gune brand tommee tippee..