Baby nov mmng selesa kat perut ker mcm mna?

🤣🤣 edd 15/11 xda tnda lgi ni .. tngok kat sini ramai jga xda tanda lagi .. seronok erkk dlm perut tuu 🤭🤭🤭 harap x overdue jer laaa#firstmom

45 Balas

13 nov masi xde tanda. Baru je balik saja2 scan doctor kata xmasuk laluan lagi. Naya pak karim bila mau branak kalau mcm ni🤣🤣🤣

eh sama lah kita ni mommies due 6/11 satu tanda xdak . kang ada yg dipakse keluarkang hahhahahah . bertabah je ni layan sahaja

Sy sama due date dgn sis 10/11, risau jugak kena serah diri 9/11 tu, tp alhamdulillah baby dah selamat bersalin 3/11..

Sy due 10/11 takde tanda lagi nak bersalin. Macam2 dah buat. Hari2 pujuk baby keluar lah 😂

Saya due 8/ 11 harini baru kuar keputihan darah tanpa rasa sakit apa apa

11mo ago

Haah, baby mengeras dari pagi, malam tu saya pergi hospital. Keesokan bersalin

saya due 12/11.. alhamdulillah dah selamat bersalin 18/10 aritu.. 36minggu masa bersalin

edd saya 15 nov jugak, tapi baby dah selamat lahir 19 oct haritu 🤣🤣

11mo ago

36w 1d tapi tak sampai pun 1d tu sebab dia lahir betul2 tengah malam. kena pantau kt scn dulu kejap, if baby boleh bernafas sendiri diorang pantau 2 hari paling lama.

doakn sy due 3/11 masih xde tanda apa2 . 4/11 dh kena induce baby xnk keluar lagi hmmm

due sy 10/11 pon still xde tnda.. next week khms da kne serah diri. 🤣

11mo ago

sy sbb ade gdm on dc.. kne bsalin jugak on due date.. baby 1st dlu pon doc tmbh 1 mggu lg.. sudanye bersalin induce jugak even da 41wks still xmo keluar..🤣🤣

sy due 29 /11 dak tanda apa2 lgi semoga di permudahkan segala urusan bersalin nnti