Pregnant anak ke 2 tapi tak mabuk nomal ke ya ?

Dulu masa anak sya no 1 sya mabuk teruk now sya pregnt anak ke 2 x ada rasa apa² langsung. Mcm normal x rsa pregnt.. Tp sya prgnt dh 8week.. normal ke ya kawan² ? #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

saya rasa normal la kot sebab tanya nurse dia ckp xde masalah kalau xde mabuk morning sickness ruh semua janji ibu dgn baby sihat..sama LA dgn saya sis xde mabuk langsung makan semua boleh heheee sekarang saya dah 3bulan..

1y ago

kalau sis masih ragu² DTG je klinik nati doktor terang kan .. insyaallah xde Pape