15w: Dapat rasa baby bergerak

Dulu ingatkan main2 jer atau ada yg over excited ckp dpt rasa baby moving wlpn masih seawal 15-16w. I really can feel it, seriously tak tipu! Rasa mcm ada gelombang begerak dalam your perut, rasa mcm butterflies dlm perut mmg betul. Mungkin tak semua prasan atau dpt rasa jadi byk yang ckp ni mengarut. But moms, it's the best feeling ever to feel your baby moving. #firstbaby

9 Balas

owh seawal tu ye kita blh rasa baby bergerak kt perut, tak sabarnya nk tnggu moment tu 😁..skng baru 13w

11mo ago

Ye.. seawal tu dh dpt rasa, mcm tak sangka pula boleh rasa baby moving msa 15-16w tu