Sakit tekak + suara hilang.

Dugaan masa mengandung anak ke 2 🥲 semalam tiba² je sakit tekak lepas tu suara hilang 😓 jumpa doc, tekak dah merah sangat, kahak banyak. Tak on antibiotik sebab baru first day. Kalau 4 hari still kahak tak kurang and colour kahak still hijau or kuning, kena on antibiotik 😩 hopefully tak la. Doakan saya cepat sihat ya ❤️ mengandung yg ke 2 ni mcm² dugaan tak mcm yg first, tak de sakit apa pon.. tak pelah, ada la hikmahnya tu 😊

1 Balas

Mudahan cepat sembuh. Puan cuba elakkan makanan pedas, goreng dan manis dulu ya

2y ago

Mudahan semua baik tanpa mudarat