Perut krem

Due sya cuma tinggal 5 hari lagi. Adakah normal jika waktu mlm perut sya selalu krem???

1 Balas

Perut cramp mksdnya sis mengalami contraction tp tanda2 akn melahirkan termasuk juga dengan pecah air ketuban dan keluar cecair coklat atau turun darah..sis kna get ready ye..good luck n sy doakan semuanya selamat utk sis dan anak..

3y ago

tq sis tapi tanda² mcm pecah air ketuban atau keluar cecair coklat mcm tiada sis cuma sering krem dan kerap kencing