Nebes dan takut bersalin

Due sy 1 Ogos. Bila baca kes ibu dan anak meninggal ketika melahir perasaan nebes n takut sampai termimpi². Mampu kah sy. Sy first mom, tiada pengalaman. Keluarga jauh, hanya bersama dgn suami. Masa² begini rasa mau mama/ibu ada di samping saja. #teremosi pula

2 Balas

Berdoa dan fikir yg baik2 saja mom..😊 kita semua tidak lari dari berfikiran mcm tu.. hnya manusia biasa.. sy esok due.. tapi harini kena serah diri..neves tetap ada.. hnya mampu berserah saja..

jangan stress