due 22 April... baby masi honeymoon kat dlm 😂

due saya 22.4 skrg dah 36minggu.. doktor ada bagithu sya akan d induce jika lebih 38minggu sebab sya GDM on diet control.. baby masi honeymoon kat dlm perut.. aktif sampai saya nak nangis .. sebab ngilu kena siku 😂😂😂#firstmom #semogababykeluarsebelumdue

7 Balas

due kita sama, gdm on diet control juga. dr cakap kalau on insulin or meth baru serah diri 38 week. kalau diet control masih boleh tunggu 40 week. mungkin risau big baby kot tu yang kena serah diri 38 week. Ya Allah saya nervous tapi excited nak jumpa baby. first baby

Due sama.. Baby masih seronok lagi, hari2 pujuk minta keluar awal... Harap baby keluar awal mcm yg anak sulong

sy 1/4/2023 mohon doa nya semoga sy selamat bersalin sampai sekarang belum ada tanda² nak bersalin

Sy due 24/4 ni MOGA Sy blh brsalin awl sblum due jgk...skrg BLM Ade tnda2 tp Ade mngeras je slalu

saya due 16 April masih aktif lagi dlm perut even berpuasa😅

saya 10/4 , masih selesa lagi dlm perut

mg dpmudahkan segalanya amiin