hello mommy (due August)

due bulan 8 , ada sudah yg bsalin ka ? sya due 6/8 .. baby still enjoy dlm perut ..

20 Balas

7/8..blom lg ,tanda2 pon blom ad lg mybe bby syok sgt ddk dlm perut lg😂

samaa dueee hrp baby kua lah awl sikit tak nak induceeeee 😂😂

saya 4/8 dah tak larat nak bawak diri, cecepat laa baby keluar😫

24/8.. sakit tulang pinggul, sakit pinggang, sakit pelvis.. huhuuu

sy due 3/8 masih menunggu baby keluar..harap minggu ni dia keluar huhu

2mo ago

hrp cpt lah kn kelua baby hehe

Saya 5hb, tnggal lagi 2 minggu. Harap keluar minggu depan

I supposedly due 12/8 but now i dah warded. Doakan iolls guys

2mo ago

knp awak warded ?

sy due date 6/8 jgk bby masih enjoy dlm perut😂

19/8 masih menunggu hari bersalin di sini 🤭

sy 22/8 pun xlrat bawak perut.. huhu

2mo ago

Sama la sis.. mcm xlarat da bw perut… dr est berat bby lbh dri 3kg