Kena beranak awal

Due 8/11 tapi 26/10 kena czer sbb baby songsang, tetiba rasa takut, korang tlg doakan semua dipermudahkan ya 🤍

3 Balas

Semoga dipermudahkan segala urusan sis . Sy pun bakal ceaser juga . Sbb baby no3 , no1&2 ceaser . Tapi belum dapat tarikh lagi sbb due jan2024 .

semoga awak dan baby lahir dengan selamat. dipermudahkan semua nya. dipertemukan dgn doktor n nurse yg baik2.. Amin

semoga awk dprmudahkan urusan sist...semoga awk dan baby selamat dan shat walafiat. aamiin