Due 4/2/2023

Due 4/2 masih belum bersalin. Ada ke mommies yg due sama, tapi belum bersalin? Dah ade ke tande? Tande apa yg korang alami? #pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Balas

mcmna keadaan sis skrg? sis dh bersalin? selain tanda2 kuat prnh alami,satu sj sy pernah rasa sblm semua tanda kuat muncul tapi confirm akan bersalin skjp lgi. perut mengeras kuat dan lama. x sakit tapi rasa terlalu x selesa dan keras sgt. ini pengalaman sy

1y ago

Sis pergi hosp ke mengeras tanpa sakit?