Due 27/6 sakit perut

due 27/6, tapi harini 38w3d. dari jam 12am start sakit perut bahagian bawah tu mcm period pain. tak berapa sakit sangat. pastu jam 1.30am sakit balik, and now jam 4am pun datang balik sakit tu and tangkap dkt pinggang sekali. tu apa maksudnya? nak pergi hospital confuse pula. haritu dr pesan kalau sakit sangat and kerap baru pergi. #firstmom #pleasehelp

5 Balas

Saya perut cramp dari pukul 6-7 am pastu membuang jam 7 lebih tu. Pastu 8am mcm tu dh ok sikit xde rasa sakit so siap2 pergi kerja start 10am bawah perut sakit mcm period pain and kerap perut mengeras . Terus decide pergi pac . Doc check ctg mmg ada contraction tapi bukaan baru 1cm . Sbb rumah dekat dngn hospital so doc suruh balik dulu. Kalau rasa x sure je better pergi check. At least kita tau. Saya due 19/6 start harini baru rasa sakit2.

macam saya taktau laa nak cakap sakit macam mana. nak kata sakit period pain tuu tak laa teruk. pinggang pun sakit dalam 5 6 saat pastu hilang. cuma perut kt bawah mengeras. tadi lepas maghrib tetiba lendir putih jatuh ke lantai. taktau laa tanda atau tak. takda darah pun. due date kita sama sis. 27/6.

Sama lah due kite. Saya semalam pun jadi macamni. Tapi sebab contraction dtg on off. Saya layan kan aje kat rumah. Kalau dtg tiap 5/10 minit baru pergi hospital. Tapi kalau risau, boleh terus ke hospital. Kalau belum ada bukaan, doktor bagi balik dulu.

saya due 19/6 ni . esok lah kn . tapi tkde kluar tanda . hritu 9/6 mengeras jugk cmtu kerap mcm period pain pstu check bukaan 1cm sampai skrg tk beranak lg

blh g spital untuk cek keadaan baby klw xde pape dokter bg blik dlu..