Bukaan baru 1cm

Due 23.6 tpi bukaan bru 1cm, perut selalu mengeras ada tak mommy2 yg sma due dgn sya yg dh bersalin #secondbaby

17 Balas

Sy 27.6. Kes sama mcm awak. Kene induce ubat tak naik bukaan dok 1cm je. Masuk belon naik bukaan jadi 2cm. Pstu leaking air ketuban. Dokte buang belon. Dokte pecahkan ketuban terus. Bukaan pun dah 4cm. Buat ctg baby jantung dah tak cantik. Terus tolak emergency ceaser. Takde rzeki nk normal. Takpe lah Yg penting nyawa baby selamat ☺️