Bukaan baru 1cm

Due 23.6 tpi bukaan bru 1cm, perut selalu mengeras ada tak mommy2 yg sma due dgn sya yg dh bersalin #secondbaby

17 Balas

sy due 11.6 tapi pg tadi sakit sakit.. bila pegi hosp 1cm lpstu doc bg balik dlu.. bila balik keluar lendir mcm telur putih tu wrna coklat2.. sekarang confuse nkg hosp lagi ke takyah. contraction pun 20-30 sekali

11mo ago

mengeras sakit akn rasa contraction. rasa dia mcm sengugut tp lg sakit. kalau mengeras je perut rasa penuh,ketat mcm tu.. sy pun ank kedua ni bru tahu mcm mana mengeras