Overdue 40 week++

Due 15/2/23 tpi until now blm ada turun tanda.. Klau still xde tnda 22hb dh kna paksa bersalin.. Spe ada pengalaman mcm ni anak sulung 😔any tips

1 Balas

Sy bsalin overdue. Serah diri dgn takde rasa sakit. Induce belon pun tak sakit mana, cuma tang drip dkt LR saja yg btul2 menguji. Tp sudahnya emergency ceaser sbb dh lama sgt duk dkt LR pstu takde progress jln, ketuban dh kering, tkut jd apa2 kt bby. Alhamdulillah now bby dh 8bln dh mcm2 ragam dia tnjuk ☺️