Korang dah mula skt blkg ke x?

Duduk X blh lama,mty skt punggung dgn pinggan #23week5day

6 Balas

saya dh kene sakit pinggang masa 12w-13w.masuk 14w dh mula reda..then masuk 2nd trimester,kurg sakit..skrg msih 2nd trimester, sudah mula rasa sakit pinggang lps bgun dr tidur..tp xlama sgt la..bila dh byk berjalan, akan okay..lets enjoy our journey...sy dari dulu teringin nak rasa ni smua sbb pregnant..now, dh dpt rasa..enjoy;)

nnti try letak bantal ms duduk dan ms sandar juga .in shaa Allah nnti rs more better..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

Dah sakit2 pinggang dan belakang. But i buat regangan ringan setiap hari. Ok je😁

sama la sy pon dh mula rsa sakit pinggang 😭

20weeks dh sakit pinggang 🤧

sama lah.. sakit sangattt..