Biasa ke lepas 2y10m czer , bahagian rahim tu rasa macam sakit2 kejang tak selesa ? Duduk pun slow2.

Duduk pun tak boleh hentak2. Pakai jeans pun rasa senak. Tp czer dah lebih dr 2 tahun dah. Hm siapa ada pengalaman, tlg bantu ya. Sebelum ni takde , to sejak dua menjak ni terasa camni.#pleasehelp

1 Balas

hi, saya czer juga tapi takda experience camni. patutnya dia tak rasa sakit pape dah. ke awak pregnant?

2y ago

2 hari lepas ada check, tp 1 line je . kalau pregnant, alhamdulillah. risau benda2 lain je . terima kasih respond ye awk ☺️