Saya risau gugur lagi

Dua tiga hari ni.. keluar mcm darah tapi bila kencing je keluar.. bukan sikit .. tapi byk.. nk bagi tahu suami... Risau jg . Dia mengharap... Huhu... Mungkin sbb Sy stress kerja .. dan penat sgt.. sbb tu darah turun... Apa yg Sy nk buat yer.. #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

sis pregnant brpa bulan dah ? ada buat check up tak ... kalau bleeding kena pergi hosp sis utk cek ... semoga semuanya baik² ye sis ..

2y ago

mgkin boleh jdi juga sis .. sy dlu keja mgndung pun gugur jgk . 2kali ... n then doc suggest berhenti keja kalau nak try pregnant lgi .. sy bhenti keja dlm stahun bru lekat balik . lama jgk iktiar ..