Supermoomy

Don give up mommies smua. ...yg pnh ad kes kntung kosong... Aku dulu 1st prgnn ggur 4bulan kntg kosong... And skg alhamdulillah 2nd preegy dah msok 23week

4 Balas

saya pregnant 2x dua2 kantung kosong. sekarang tgh berpantang lepas keguguran seminggu yg lepas. doc suruh rest 6 bulan sebelum pregnant lagi. takpe, bersangka baik sahaja dgn Allah. mungkin Allah nak bagi peluang pada saya utk bersedia lagi menjadi seorang ibu dan spend time banyak lagi masa berdua dgn suami.

Tahniah puan. Jg kesihtan sellu. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Alhamdulillah syukur.. have a great pregnancy journey!

Alhamdulillah mommy 💕