Berat Badan. Aik 5,5 dalam 1 bulan!

Docter pun terkejut dapat dengar BB saya naik 5,5 dalam 1 bulan ,dia cakap bahaya ,and dia bagi beberapa amaran ,if saya rasa salah satu amaran tu ,pergi terus Emergency hospital :(((

3 Balas

sy pn risau sis. lps hbis fasa morning sickness selera mkn mkin brtmbh. kne sntiase beringat lagi2 klu mkn nasi or bnde mnis. pregnancy sblm nie sy pnah naik brt tpi x d la smpai 5kg. sy kne monitor bp, urine n fetal heart rate. kne mnum air gula smpai 3 kali.

maksudnya......... berat badan baby naik dalam sebulan ke? kenapa diberikan amaran...? tak faham...

ya bahaya .. kawal pemakanan ya sis 💪🏻