Doakan sya cepat bersalin.. bukaan dr klmrn 3cm x jln..klu x buka hrini ni ..esk induce dktr ckp..

Doakan sya cepat bersalin.dpermudhkn urusan,bukaan dr klmrn tetap sma 3cm buka2 skpi hrini ..klu x buka hrini ni ..esk induce dktr ckp..doa kn ya ibu..smoga kalian pn dpermudahan semua urusan..Aaminn

1 Balas

bykkan berjalan sis , atau pun buat senaman duduk mencangkung pastu bangun tu ,sy buat dlm toilet😂 , sy buat mcm tu dri 3cm jd 6cm esk nye. tp semua kehendak Allah tpi kite kena usaha👍 smoga Allah permudahkan semua urusan sis aminn.