Luluh hati

Doakan saya semoga dipermudahkan urusan bersalin secara czer esok dn kuatkan semangat saya...dlm keadaan cmni sye bukn down sbb nk bersalin tpi prgai suami..sedih sgt² sggup penting kawan dr terbiar bini buat sndri

9 Balas

Semoga di permudahkan urusan..sis kena kuat utk anak dn dri sndri..bykkn selawat utk ketenangan..semoga semuanya selamat utk sis..aamin

sbar bnyak2, smoga d prmudahkn.bjalan lancar slmat smua amin.....pikirkn bby dlu..dia lntok p.hihi...ibu kuat!!!!

kuatkan semangat & bykkan berdoa. yg penting skrg puan & bayi selamat. semoga dipermudahkan segalanya

smoga mmy dberi kekuatan dn dprmudahkn urusan brsalin .. fighting utk bby ..

semoga dipermudahkan urusan puan ❣️🥺

Semoga dipermudahkan urusan puan🌹

Smoga dipermudahkn Pn

smga dpermudahkan sis

Sabar ya moms,,