Hai momies , saya baru balik dari buat detail scan . Alhamdulillah semuanyaa normal dan sihat2 jee

Doakan saya dan baby selamat smpai bersalin yeee 🥰 Ade tk geng due date 28/6/23 ? #firstbaby & ade tk geng baby girl ? ☺️☺️

36 Balas

Saya selasa depan baru nak bt scan detail,suami, mak, adik2 semua tak sabar excited tunggu nak scan jantina sbnrnya, sbb first baby, sya pulak rasa relex je, hehe, pdahal excited nak tahu jugak. Insyallah semoga dipermudahkan urusan kita ya, saya due 25/6. 😊

Hi awak..sama dgn sy due 28/6 🤗😍 pun baby girl insyaAllah. Minggu lepas dah buat details scan,alhamdulillah. Baby no 3. Ni first girl,2 atas abang2 dia hehe. Nervous jugak wlupn dah anak ke3 😖🤭

🖐🏻 due date 29/6/23.. tp xthu jantina lg.. dkt kk masa 19w doc xbg tahu.. nk try detail scan jgk.. tp detail 2d Harga lbh kurang dgn detail 5d.. awk buat detail 2d@5d?

1y ago

sama due date.. tp rasanya awal sikit keluarnya.ni.. sbb kena czer + btl..🤭

sy due 23/6 . baby 2nd. hrotu scan 19w doc kate baby girl jgk tp was² lakk . nnti repeat scan lagi laa 😁😁😁 tkpe yg mane² pun . asal siht je

Hujung bulan ni pun sy plan nak buat detail scan di klinik swasta. Doakan semoga baby sy normal dan sihat 😊🙏🏻 Due date 14/06/2023 💓

1y ago

alhamdulillah . In shaa allah aamiin sihat2 ibu dn babynyee 😍

sye due dte 8/6...girl jgk..da detail scan ,bby sihat..da 3 boy alhmdulillah ad jgk sorg geng umie dye...lepas nie nk ttup kilng da, 🤣

in Shaa Allah sy due date 30/6. tp scan kat KK haritu doktor tk nmpak lg jntina nya. moga dipermudahkan segala urusan kita semua.

Due date 29/6 , xtaw jantina lagi . Tu hari p scan 2D dia tk bgi tunjuk , dekat kk pown dia xnk bgi tunjuk 😂

Due 25/6. Details scan masa week 20. Baby Girl. Harap tak scam lah. Memang minat baby girl. #firstmom

1y ago

Bape kali dh scan doc kate girl ? Macam sy first2 doc swasta cakap girl susah sikit nak caye kadg2 takut scam😂 Lepastu buat detail scan pun doc swasta cakap baby girl heheheh . Baru percaya 🤣

Due 22/6/23, baru lps buat details scan juga selasa baru ni. in sha Allah baby boy #1stbaby 😊

1y ago

Alhamdulillah momiess . ❤️