Hai momies , saya baru balik dari buat detail scan . Alhamdulillah semuanyaa normal dan sihat2 jee

Doakan saya dan baby selamat smpai bersalin yeee 🥰 Ade tk geng due date 28/6/23 ? #firstbaby & ade tk geng baby girl ? ☺️☺️

36 Balas

Hai .. sy due 30/6 ni.. tp kne branak awal sbb gdm😢😢37 weeks dh kne paksa doc ckp

sy due 3/6.. scan gender 18w aritu nmpk girl.. hrap x kena scam la mama dia nie.. 😁

Hai saya pun baru buat detail scan. Due 18/6. Nampak baby tunjuk burung punai 🤭

27/6. Scan jelas tak nampak jantina? Saya scan nampak girl tapi tak yakin pulak. Huhu

2y ago

Kan , Macam saya laa . First pegi scan gender kt swasta masa 20 weeks doc cakap girl . Lepastu tkdelah percaya sngat takut kene scam kat baby 😂 Lepastu pegi detail scan kat swasta pun dia kate baby girl time tu 21 weeks 3 hari

Baru tadi buat detail scan & 5d usia 22 weeks. Due 27/6. Dpt baby boy 🥰

27/6 baby boy semoga dipermudahkan segala urusan mummy semua aminn🤲

Sy 25/6 sis, sy belum bt detail scan lg, gender pun belum tahu lg 😅

sy buat detail scan hujung bulan nie. sempena bday husband. 27/2

2y ago

Semoga baby sihat2 ajee 🥹❤️

saya 12/6 baby boy 🥰..5d buat time 27week ...anak 1st

Alhamdulillah sm bulan tp sy awal bulan 6 baby yg ke 5 😊😊

1y ago

sama la kita awal bulan 6 tapi first baby 🥰