Tunggu Hari

Doakan saya bersalin mudah tanpa jahitan & koyakkan. due date 15/7/22 tapi belum ada tanda lagi. Cuma baby kerap mengeras. #firstmom #firstbaby

14 Balas

aamin sis doakan sy sama ya .. sy in shaa Allah lepas raya haji ni.. lagi 2-3 minggu saja semoga kita semua dipermudahkan bersalin secara normal , moga2 mudah bukaan dari 1-10cm tak ambil masa lama.. tak koyak dan tanpa jahitan mudah mudahan secara normal semuanya atas izin dan kehendak Allah walaupun first baby tanpa pengalaman .. in shaa Allah aaminnn

semoga dipermudahkan segala urusan. saya pun baru bersalin 1/7 anak ke 3. berat baby 2.91kg ja dengan koyakan tahap 1. due date 9/7. kalau ada koyakan atau dijahit semasa bersalin pun tak apa yang penting ibu dan anak sihat-sihat 😊

sme date, blm ade tanda² lg, cume mgndung kli ni bhgian pelvis sakit yg amat, mcm tulang trgeliat. sejak 32 w sakit nye. doakn sy dipermudahkn bersalin. hope lepas raya hji.

moga dipermudahkan buat semua bakal ibu yg akan bersalin.. due saya 27.7.22. tapi bersalin awal @36w @1.7.22 emegency czer sbb dh turun tanda, jalan dh buka 3cm tapi baby breech.

Aamiin..smOga d prmudahkn sgala urusan sis nanti..dOakkn saya n ibu² yg lain juga yer..

Aamiin...doakan saya juga...due date sy 19.07...Insyallah semoga dipermudahkan semua bt kita...

Amin sis SMA due Kita 15.7.22 blm Ada tnda2 lagi.... semoga kita ibu2 Semua d permudah Kan bersalin.🤲

amin sama la saya..16/7 kerap skit pinggang ja skrng ni dengn celah kangkang

Sama due date kita...insha Allah smoga dpermudahkan

Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis 🥰