Baby kurang menyusu sekarnag

Dlu dia ada kuning lepas dh sembuh skrng dh 1bln 8hari tapi sy risau skrng dia kurang menyusu Dan tdur saja siang mlm pon tido..risau sgt2..sblom2 ni ok..ni dh dua sma#firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Balas

asalkan max 2-3 jam dia bgn takpe. cuba kejut je.mmg susah nak kejut dan kdg2 takut dia meragam tapi takpe.cuba je.saya pun haritu dia kuning 16 hari baru susut.trick saya haritu kejut waktu lepas subuh kasi tgk sunrise.biar dia terjaga sikit.

12mo ago

oh time kasih info