Hai mumy² semua. Nak tanya. Ada tak dekat sini yang dah ambil booster waktu hamil.

Dilema nak pergi ke tak. Sekarang 12w pregnant. #SeriusTanya

Hai mumy² semua. Nak tanya. Ada tak dekat sini yang dah ambil booster waktu hamil.
2 Balas

Saya dah ambil masa 16w. Kalau nak ambil masa 14w keatas ikut saranan doctor. Bagi saya, saya ambil sebab time pregnant ni la kita lagi berisiko kalau kena pape. Jadi saya tak nak bahayakan diri dgn baby so saya ambil terus ☺️

Saya hold dulu sis, sbb berwaspada hehe. Nurse and doktor kat tmpat saya pon ckp hold dlu. Depends pada kita nak ambik ke tak, tapi kalau nak ambik dgar haritu ada org ckp 14 weeks ke atas

2y ago

tenkiu sis. ooo tu la saya risau sbb hari tu bunyi kata lepas bulan 2 mysejahtera kita jadi x complete. takut susah nak kerja pula nnt. apoiment pula lusa. saya x buka buku lagi sbb cek up anak no 2 hujung bulan. Hari tu nurse suruh datang skli kan aja. tup tup naik nama kena booster. dilema kita.