Ni najis sembelit ke?

Dia meneran ada menjerit sikit...sembelit ni kena bawa terus ke hospital atau boleh handle kt rumah dulu?#firstmom

Ni najis sembelit ke?
5 Balas

sma mcm ank sy...tp seketul bsar skali kluar..sblm nie mnom lactogen 1 ok je...msuk 6bln tkar lactogen 2 trus jdi mcm nie .

Sembelit ni..sy dlu mcm ni jgk.. tukar susu baru ok..

ini sembelit. kena tgk balik susu apa yg diberi.

usia baby awak? baby minum susu apa ya?

5mo ago

usia 1 thn 2 bln, susu breastfeeding....setakat ni makan sayur bnyk lobak merah dgn sawi jepun masak sup kosong..buah2 jarang bg makan sbb belum ada duit nk belikan buah...

Usia anak?