Bedong

Di sni adakah yg kaya ank saya.saya. Dr umur 5 hr gmau bgt di bedong. Klo di bedong dia berontak sampe gumoh2 trs kna ngotot. Tp org tua sllu ngomeln. Btr kakinya bgni ntr kakinya bgtu ntr tulangnya g trbntuk smpurna. Mau gmna sayanya kasian klo di bedong baby gbs tdr. Rewell mkanya saya lbh pilih baby g di bedong.

14 Tanggapan

Sama baby saya hari ke 5 malah udah ngak dibedong sama sekali

anak sy jg gitu bun, dibedong gk ada stgh jam sdh berontak

5y ago

Mnding stgh jam bun. Anak aku br bgt slsai bedong dia dh berontak nngis2

Mungkin terlalu kencang bedongnya bun, koo sampai muntah2

5y ago

G knceng bun. Klo dia usaha mau buka bedongan kn ngotot gtu jdi muntah

Banyak bun baby yg sprti itu