Assalammualaikum semua, Saye perlukan tips untuk hilangkan batuk baby 7 bulan?

Dh bwk g jmpa dr untuk sedut kahak pun xjln. Any suggesttion ? 😣😣🥺

2 Balas

salam sis,blh cuba product ni..sy pkai since baby lahir smpai skrg bby dah 5bln..so far sy pkai, memg bgus..klau spray skli dlm susu mestu akn muntah susu skli dgn kahak. mse baby kena demam sapu satu bdn bby pkai minyak ni..muntah kahak bnyk sngt..blh cuba dlu sis. kita ikhtiar..insyaallah..

2y ago

ye sis..

Bagi dia minum air suam”bagi kat botol susu hilang juga tue sis’semoga capat sembuh baby

2y ago

Okayy boleh cuba ni. Tq sis 🥰