buku pink

Dh 6 bulan buku pink x buat lgi mcm mana ya?

24 Balas

sama la kita , sya 4bln nk bkk buku kt kk pikir 2 3 kali , sya cuma scan baby je kat swasta nak tahu baby mcm mna 😌

Cm tu laa.. Sape suruh x g bukak buku pink.. Bkn mslh kami.. Nk bukak buku pink g laa klinik..

3y ago

ahahah dah kenapa sis?

6 bulan kena buat sis . .tapi nnt kena sabor mendengar nurse bebel . .better sis buat secepatny

Pegi je buat. Kalau nurse bising. Buat dek sudah terima je la. Sekali tu ja dia nak bising.

ada dua option satu p ja kk pekakkan telinga. kata tak sedar pregnant. 2nd option p swasta.

Lambat sngt dah tu sis .. baik pegi cepat n sedia jelaa telinga dengar bebelan nurse 😅

Sy buka kandungan dah 23 minggu tak silap. Sbb lambat tau yg kita ni mengandung

Kena buka juga wak. Tahan sikit la telinga kena kaunseling dgn nurse KK hehe

Nk mudah g p klinik swasta x bnyk ckp

Sis, patut p buka buku pink.p jak klinik k