Demam masa pantang keguguran

Demam masa pantang keguguran boleh minum air cap badak? Perlu ke pakai baju pantang sbb rasa panas bahang. Saya dah complete abortion, gugur masa 6weeks.

1 Balas

Salam takziah.... Air cap badak, saya tak pasti boleh minum ke tak. Baju pantang tu macam mana? Puan pakai je pakaian ikut keselesaan puan.

2y ago

terima kasih sis atas doa ☺️ maksudnya baju yg kena tutup, lengan panjang,bagi tak kena angin, serkup semua tu. bahang demam ni buat tak selesa sangat, bertambah panas rasa 😅