due bulan 5 hadir

hi , dekat sini ada tak yg due awl bulan 5 tapi dah bersalin ? geng bulan 5 hadirrr . lagi brapa hari nak masuk bulan 5 ni nervous tu ada la😅.

42 Balas

due 19/5 .. 20/5 befday suami 😊tapi perut da turun sgt2 ke bawah, bagian perut atas da kosong 2 tapak tgan dah 🫠30/4 ni befday anak sulung masuk 3 tahun .. tak tau la dia nk keluar masa 30/4 ni atau 19/5 ni 😅yg penting selamat bersalin dan buat IBU2 yg sedang preggy jugak 🤲🏻

20/5..tp kemungkinan awal..sbb bby dah bg hint..smlm dia bg pakej ngeras 10minit,5 mnit,20minit..tp xnk g PAC lg..doktor aim beranak dlm 38,39..tp klu beranak 37w pn xpe..

due saya 3/5 tapi kalau tak klua juga surrender 13/5.. so far baby ibu takda masalah.. alhamdulillah.. tu doc bagi santai2 jaaa tunggu sakit mai sniri..

Due 8/5 tapi dah 2 hari keluar mucus plug. Rasa kepala baby sodok2 dah kat pelvis. Tunggu turun lendir + darah baru nak pegi hosp 😅 #newmom #babyboy

saya...12/5..tpi ni dh macm sarat sgt..moga semua ibu2 disini..Allah permudahkan segalanya urusan bersalin...sihat ibu dn baby..Amiinn

3mo ago

sama kita dua sis. sakit mcm2 dh rasa dkt bdn ni, saratttt. mcm penguin sgt

saya due 25/5, baby masih steady so far dan belum ada tanda selain kadang2 perut mengeras sikit. harapnya tak keluar terlalu awal sangat. 😂

sya 2/5 due..19hb tu sya kluar lendir coklat..cek cm bru 2..smpai skrg 21hb takde bukaan lagi..lpastu rasa sakit pun takde lgi huhuhu

due 5/5 tapi perut dh nmpk sgt trun kebwah smpai dh xlrat nk bwak perut nie lg, dduk pun dh xselesa sbb trsa perut tu kne kat peha

saya deu 5.5 ni ada masuk wad 12.4 tapi tak bersalin lagi semoga kita semua dpermudahkan masa persalinan nanti🤲