due bulan 5 hadir

hi , dekat sini ada tak yg due awl bulan 5 tapi dah bersalin ? geng bulan 5 hadirrr . lagi brapa hari nak masuk bulan 5 ni nervous tu ada la😅.

42 Balas

hadir genk bulan 5 20/5/2024 sm2 genk sy 36week bsalin sdh. hrp2 bjln lancar permudahkan urusan kita amiin.

Due 11/05, skrg cuma sakit pinggang & pelvis je. Tanda lain blom ada😅 risau nk bersalin ni. Im 1st mom😌

5mo ago

sma due kita sis, sy dah ada rasa skit kontrasi palsu. cma blm ada turun tnda lagi. 1st mom jg 🤗

Due 10/5 tp baby masih breech dan tiada tanda2 bersalin. Semoga baby permudahkan urusan mummy.

saya due 7/5 tapi esok dah kena serah diri sebab ada (DM). Doakan urusan saya dipermudahkan ya 😊

Sis hujung bulan 5 , tak sabar nak jumpa baby girl 🤱🏼❤️

5mo ago

heheh saya 23/5 tak saba nk jumpa mini me . excited sbb first born

due 7hb.. kaki, tgn n muka dh sembab semua.. hrap Allah permudahkan semuanya nanti..

5/5. Belum bersalin.. menanti hari bersalin..First baby, new mom 🥰

duedate 2/5 . 11/4 dah bersalin . baby nk keluar awal🤭

5mo ago

ehh sme lh kita

sy 7/5 tapi belum lagi bersalin...6hb 5 kena serah diri sebab gdm

Sy due 11/5 tp skrg kalau baby mengeras rasa sakit area bawah 🥹

5mo ago

sy 3/5 tgu mse je ni