scan nampak kantung masih kecil tapi keputusan makmal negatif keputusan upt positif sy cek byk kl

dekat rumah sebelum nk pergi klinik#seriusnanya #firstbaby #pleasehelp

scan nampak kantung masih kecil tapi keputusan makmal negatif keputusan upt positif sy cek byk kl
1 Balas

buat hcg blood test x? cube buat hcg blood test. kalau dlm mass 48jam naik double mkna nya pregnant. kalau menurun makna nya keguguran. kalau sama x naik, mkna nya blm rezeki awk.

2y ago

cube search dkt google klinik or hospital berhampiran kwsn awk utk buat beta hcg.